Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Συνεργάστηκε αρκετές φορές, Νίκαια! Τα αρχικά μέρη, η γρήγορη παράδοση και η καλή υπηρεσία του!

—— Ο κ. Cordlier Mathieu

Αμμώδης είναι υπομονετικός, πάντα έγκαιρος απαντήστε σε μας όλα τα προβλήματα ειδών για τη μηχανή και τα μέρη. Πολύ επαγγελματικοί, είναι καλός συνεργάτης.

—— Ο κ. Erica C Lagarry

Η επιχείρηση ακμάζει! Μεγάλα αποθέματα προϊόντων, μέρη αυθεντικά, παράδοση γρήγορα, τιμή λογική!

—— Κα Vicki

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  KINGFEI έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και την εισαγωγή της ξένης προηγμένης τεχνολογίας, επίσης υψηλά αγαθά υποκατάστατων quanlity προσφοράς και άλλοι σχετικοί με το SMT μικροί εξοπλισμοί.

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η Co. τεχνολογίας KingFei Dongguan, που περιορίζεται κυρίως εξετάζει την πώληση, τη συντήρηση και την τεχνική υπηρεσία του εξοπλισμού και των περιφερειακών μονάδων SMT/AI.

   

  Από την ίδρυσή του, KingFei έχει συμμετεχθεί στην παροχή των διακριτικών υπηρεσιών και των βέλτιστων προϊόντων δαπανών απόδοσης στους ηλεκτρονικούς κατασκευαστές και τους εμπόρους που δίνουν προτεραιότητα «στους πελάτες, την ποιότητα, την ειλικρίνεια και την ανταμοιβή».

   

  Μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά τις συντονισμένες υπηρεσίες SMT με τη βοήθεια σχεδόν 200 ολικών επαγγελματιών, των γραμμών παραγωγής εξοπλισμού μηχανών SMTmounting κατάστασης προόδου & AI και της πλούσιας εμπειρίας συντήρησης πέρα από τον εξοπλισμό και τις περιφερειακές μονάδες JUKI.

   

  Επομένως, έχουμε την εμπιστοσύνη για να πάρουμε το προβάδισμα στην υπηρεσία εξοπλισμού SMT με την αρετή της γενικής δύναμης, του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών και της ειλικρινούς επιχειρησιακής φιλοσοφίας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu

Τηλ.:: +8613713862102

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
.