Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας KingFei Dongguan, περιόρισε τους επαγγελματικούς προμηθευτές της επιλογής τεχνολογίας επιφάνεια-υποστηριγμάτων & τοποθετεί τους εξοπλισμούς και με τα μεγάλα αποθέματα όλων των ειδών αρχικών ανταλλακτικών, όπως οι τροφοδότες SMT, τα μέρη τροφοδοτών SMT, το ακροφύσιο SMT, τα φίλτρα SMT, τα λέιζερ SMT, οι ζώνες SMT, κ.λπ.

 

Τα εμπορικά σήματα μηχανών SMT έχουν Assembleon/Phillips, το Φούτζι, τον ι-ΣΦΥΓΜΌ, JUKI, Panasonic/KME, τη Samsung, SIEMENS/SIPLACE, το καθολικό και Yamaha.

 

Κυρίως να πωλήσουμε JUKI, Yamaha, και Samsung χρησιμοποιήσαμε τη μηχανή και τα ανταλλακτικά. Σε μακροπρόθεσμο εργοστασίων μας που κρατιέται 

Αποθέματα περισσότερο από των μηχανών 40pcs έτοιμων, και δεκάδες χιλιάδων αρχικά ανταλλακτικά SMT (αρχικός νέος, αρχικών χρησιμοποίησε και avaible), εργαλεία SMT και εξαρτήματα SMT.  Μακροπρόθεσμος σταθερός ανεφοδιασμός, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση και καλύτερη μεταπώληση serive.

 

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας αυτοκίνητα ανταλλακτικά SMT επιλογών και τοποθέτησης του εξοπλισμού και SMT στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις μεγαλύτερες αγορές της Κίνας.

Το Quanlity, η υπηρεσία και η τιμή γίνονται όλο και περισσότερο ανταγωνιστική, και πραγματοποιημένη εμπιστοσύνη και υποστήριξη όλο και περισσότερων πελατών.

 

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

1) Η τεχνολογία KingFei καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2008 σε Shenzhen, Κίνα.

 

2) Τεχνολογία KingFei στην αγορά ηπειρωτικών χωρών της Κίνας υπηρεσιών αρχής μόνο, αγορά χρησιμοποιημένη μηχανή

    Και αρχικά νέα μέρη, που πωλούν στο εργοστάσιο της Κίνας. Συνεργασία με πολλή εμπορική επιχείρηση εργοστασίων και ηπειρωτικών χωρών.

 

3) Η τεχνολογία KingFei εισήγαγε το μηχανικό δύο το 2010, και αρχίζει να προσφέρει την υπηρεσία επισκευής.

 

4) Η τεχνολογία KingFei αρχίζει τις υπερπόντιες αγορές, κάποιο υπερπόντιο που βρίσκονται μας και την καθιερωμένη επιχειρησιακή σχέση.

 

5) Η τεχνολογία KingFei διατάζει στο εξωτερικό γίνοντας όλο και περισσότεροι, και έπειτα εγγραμμένη επιχείρηση του Χογκ Κογκ προκειμένου να συντηρήσει το 2013 καλύτερα στους πελάτες μας,

 

Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : JUKI, Yamaha, Samsung, Panasonic, Siemens, κ.λπ.

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 200000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις
.